OpenHR
Eusebiusbuitensingel 32-1
6828 HW Arnhem

T026 365 03 00
Minfo@openhr.nl

Powered by OTYS

Uitleg solliciteren op HR vacatures

Je kunt je bij OpenHR inschrijven door je gegevens, motivatie en CV achter te laten. Dit kan via de pagina Inschrijven op deze site.

Door je inschrijving maak je direct een account aan in onze database. Met jouw e-mailadres en wachtwoord kun je altijd inloggen.

Achter het inloggedeelte kun je zelf beheren:

  • Personalia
  • CV
  • Login gegevens

Solliciteren

Je kunt via OpenHR solliciteren op interessante HR vacatures door op de solliciteerbutton te klikken. Als je al ingeschreven staat en een OpenHR account hebt, hoef je bij het solliciteren alleen je e-mailadres en wachtwoord in te vullen.

Melding 'je hebt al gesolliciteerd'

OpenHR voert altijd een selectie uit bij binnenkomende vacatures. Wij koppelen jou aan de vacature op basis van vooraf vastgestelde criteria.

Het is uiteraard niet mogelijk om je twee keer te koppelen. Krijg je de bovenstaande melding en je wilt meer weten, neem dan contact op met één van onze consultants.

Melding 'jouw emailadres is reeds bekend bij ons'

De melding 'jouw emailadres is reeds bekend bij ons' kun je om twee redenen krijgen:

  • Jouw emailadres is al bekend bij OpenHR
  • Je hebt al een account bij HRbaan

In beide gevallen kun je je wachtwoord opvragen via de button 'wachtwoord vergeten' die je na elke solliciteerbutton krijgt te zien.

Samenwerking HRbaan en OpenHR

HRbaan is een dochteronderneming van OpenHR.

Heb je al een account bij HRbaan, dan zul je bij OpenHR de melding krijgen dat je e-mailadres al bekend is. Doordat wij in een gezamenlijke backoffice werken kan er per emailadres maar 1 account worden aangemaakt. Je e-mailadres en wachtwoord bij OpenHR is hetzelfde als bij HRbaan.

HRbaan registreert uitsluitend naam, geslacht, geboortedatum en e-mailadres. Andere gegevens worden door HRbaan niet geregistreerd, zelfs je sollicitaties niet.

Gegevens van kandidaten van OpenHR worden niet gebruikt door HRbaan en gegevens van accounts van HRbaan worden niet gebruikt door OpenHR.
Voor meer vragen verwijzen we je graag naar onze OpenHR Privacy Statement of  HRbaan Privacy Statement.

Je kunt natuurlijk ook even bellen met 026 36 50 300.

HRbaan Privacy Statement

Belangrijk

Een account bij HRbaan staat niet gelijk aan een inschrijving bij OpenHR en OpenHR maakt geen gebruik van jouw gegevens bij HRbaan tenzij jij daar expliciet toestemming voor geeft.

Indien je je ook wilt inschrijven bij OpenHR kun je met je accountgegevens van HRbaan Inloggen op het kandidatengedeelte van OpenHR.

In het menu 'persoonlijke gegevens' kun je jouw gegevens aanvullen, een motivatie achterlaten en je CV uploaden.

SitemapAlgemene voorwaarden
Snel zoeken
Recente HR vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
 
OpenHR gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close